Barbecue beleving

Wij bezorgen u een culinaire dag

Twee eigenwijze broers met een liefde voor de barbecue. Wij grillen de lekkerste stukken vlees en vis voor elke gelegenheid. Van bedrijfsfeest tot aan een trouwerij. Niets is voor ons te gek.

contact

Barbecue Catering

Wij maken uw feest compleet met de ultieme barbecue ervaring. Evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten of een feest in de achtertuin. Niets is voor ons te gek. Neem contact met ons op en onze grillmasters bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Meer informatie
Grillmasters

Bas & Jan-Jaap

Wij zijn Bas Plaizier (rechts op de foto) en Jan-Jaap Plaizier (links). Twee eigenwijze broers met een liefde voor de barbecue. Als kleine jongens waren wij al gek van vuur en rook en in Hoogeveen stonden wij bekend als de Daltons. Naarmate we ouder en natuurlijk volwassener werden is de liefde voor het barbecuen ontstaan en grillen wij nu op feesten en partijen. Wij zullen u feestelijk vermaken met heerlijke gerechten uit onze hout gestookte Zuid Afrikaanse Braai. Wij grillen hieruit de lekkerste vis, vlees en vegetarische gerechten. En wist je dat wij mee hebben gedaan aan het televisie programma Grillmasters van RTL 4. Wij behoren tot de tien beste Grillmasters van Nederland.

Al nieuwsgierig geworden? Boek ons en wij maken uw feest tot een succes!

menu-logo
broers